دوره حضوری پرورش زنبور عسل
دوره ها

دوره پرورش قارچ خوراکی دکمه ای

سرفصل های دوره آموزش پرورش قارچ خوراکی دکمه ای

  • فصل اول :
    • رازهای موفقیت در کار پرورش قارچ دکمه ای
    • مزایای پرورش قارچ دکمه ای
    • ارزش غذایی قارچ
  • فصل دوم :
    • توانایی انتخاب مکان مناسب و برآورد اقتصادی تولید قارچ خوراکی
    • توانایی تعیین مشخصات ساختمان و انتخاب تجهیزات و تاسیسات لازم
    • ساز و کارهای کنترل وضعیت آب و هوایی سالن های کشت
    • سازه های مورد نیاز برای سالن های پرورش
    • تجهیزات مورد نیاز برای سالن قارچ سنتی و صنعتی
  • فصل سوم :
    • روش های پرورش قارچ دکمه ای
    • بذر پاشی
    • روند رشد اسپان در کمپوست و شرایط سالن
  • فصل چهارم :
    • آماده سازی خاک پوششی
    • صفات مشخصه خاک پوششی
    • طرز تهیه خاک پوششی
  • فصل پنجم:
    • روند خاک دهی تا حصول محصول
    • رافلینگ یا خراش بستر
    • مرحله هوادهی
  • فصل ششم :
    • شناسایی اصول عملیات برداشت و بسته بندی و نگهداری بعد از چیدن
    • توانایی انتقال به بازار و بازاریابی محصول
  • فصل هفتم :
    • آفات و بیماری های قارچ و نحوه کنترل آن ها
    • بیماری های قارچی ، باکتریایی ، ویروسی و نحوه کنترل آن ها
  • فصل هشتم :
    • مواد اصلی متشکله کمپوست قارچ
    • پروسه کمپوست سازی
    • شرایط لازم جهت کمپوست سازی
    • آزمایش فیزیکی تعیین کیفیت کمپوست

تلفن پشتیبانی

برای سوالات قبل از دوره و نحوه ثبت‌نام با شماره زیر تماس بگیرید.

۰۹۱۷ ۴۳۹ ۰۱۳۹

در پایان مدرک مورد تایید جهاد کشاورزی به کارآموزان اعطا می گردد.

برای شرکت در دوره حتما باید دوره را رزرو بفرمایید، جهت رزرو و پرداخت بیعانه(۵۰ هزار تومان) کلیک کنید.

بعد از پرداخت بیعانه از طرف آموزشگاه جهت هماهنگی بیشتر با شما تماس گرفته می شود.

تلفن پشتیبانی

برای سوالات قبل از دوره و نحوه ثبت‌نام با شماره زیر تماس بگیرید.

۰۹۱۷ ۴۳۹ ۰۱۳۹
برچسب ها

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. سلام
    دوستانی که میخوان وارد این شغل بشن کار بسیار پر سودی هستش من خودم سالن پرورش دارم با این تفاوت که در راشا افق دوره دیدم اما فرقی نمیکنه حتما آموزش ببینید که به حتما به یه بار خیلی خوب برسید
    با تشکر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن